Keresés ebben a blogban

2011. június 4., szombat

Kata ötéves lett - holnapután

Katának ma tartottuk a szülinapi buliját. Itthon, családiasan. Ugyan a McDonald's kiadta volna a felső szintjét ingyen, a fogyasztást nekem kellett volna állni, illetve a vendéggyerekek szórakoztatását. Úgy éreztem, képtelen lennék 10-15 angol ötévest szóval tartani, játszani velük 2-3 órán keresztül. Ezzel majd jövőre próbálkozunk, addig marad a jól bevált házi szülinap.


Menyasszony barbie-t szeretett volna kapni, olyat, amilyet Hollynak vettünk a születésnapjára, de természetesen olyat most nem kaptunk a lutoni játékáruházban. Így vettünk helyette szárnyas tündérbarbie-t és kapott egy Thomasos óriási (215 darabos) rajzkészletet. Brassói aprópecsenye, marcipános - belül rózsaszín vaníliakrémes - torta volt a menü, gyerekpezsgővel és fantával. Volt boldog szülinapos (illetve happy birthday-es) lufi, tányér, pohár és tiara is, úgy, ahogy egy ötéves szülinapjára ez dukál... (még több kép itt)


Hátra van még a hétfői ünneplés, az iskolába ilyenkor illik vinni sütit vagy cukorkákat (a szülők többsége ezt preferálja) a többieknek. Így holnap még sütök sütit, és hétfőn, a tényleges születése napján viselheti majd a "Birthday girl" kitűzőjét is, hogy mindenki lássa, ő most (holnapután) 5 éves.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése