Keresés ebben a blogban

2011. július 29., péntek

Sikeres évzárás

A kicsiknek is véget ért hivatalosan a tanév. Hétfőn délután Kata tanára szólt, hogy másnap reggel lesz a heti (és egyben utolsó) gyűlés, ahol Kata kap oklevelet, ezért szeretnék, ha részt vennék. Miután hazaértünk, hívtak a suliból, hogy Timi díjazásban részesül, ezért mindenképp fontos, hogy ott legyek. Szerencsém volt, az egyik ügyfelet lemondták, így volt egy szabad órám pont akkor (ami kellett is, mivel az ígért 15 perc helyett 45 perc volt).
Nagyon sok kategóriában nagyon sok díjat, oklevelet, könyvet adtak át. Nem tudom, Timi miért kapott könyvet, és ő sem tudja. Valószínűleg elmondták, de mivel egyben jó nyári szünetet is kívántak, valamint búcsúztattak tanárokat, fényképezni is próbáltam közben, nem igazán tudtam követni, hogy mikor, kit, miért szólítanak ki. A többségük jó magaviseletért (Timi biztos nem), jó tanulmányi eredményért, az elért célokért kapott díjat.



Kata is kapott könyvet, ő sem tudja, hogy miért...



A díjeső végén osztották ki pár gyermeknek azt a díjat, amely az egész éves hiányzás nélküli iskolalátogatásért jár. Timi is kapott ilyet, bár emlékeim szerint mintha hiányzott volna 1-2 napot, de lehet, hogy az szünet volt, hétvége, vagy Katára emlékszem csak. Ez annyira nagy szó, hogy valaki egész évben egyetlen napot sem hiányzik, hogy a szülőket is jutalmazzák (hatalmas csokor virággal), a gyermek oklevelet kap, valamint egy 10 fontos vásárlási utalványt is. Összesen talán 6 vagy 7 ilyen gyermek (és szülő) állt kint a színpadon.



Tegnap gyorsan le is vásároltuk az utalványt, Timi választotta ki, mi pedig hozzáraktunk egy keveset, így kapott egy újabb Barbie-t, valamint egy fésülhető babafejet, ezeket Katával közösen használhatják.
Mr. Burnage is kapott egy kis ajándékot, mivel elhagyja az iskolát. Timi nagyon szomorú emiatt, de remélem, az új tanár is beválik szeptembertől.


Timi megkapta a főzőklubos oklevelét is.


Dóri is megkapta az utolsó oklevelet, ez az, amelyet az osztály ítélt meg neki.


És ha már oklevelek, ma megjött postán az én "bizonyítványom" is, amely tanúsítja, hogy ezek szerint sikeres volt a vizsgám, átmentem. Pontszámokat nem tudok, de a lényeg, hogy megvan. Jöhet a következő szint...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése