Keresés ebben a blogban

2011. január 1., szombat

Január, február - repkedés...

A két nagy - a laptop mellett - repülőjegyet kapott ajándékba. Január 14-én hazamennek három napra, és úgy jönnek vissza, hogy apám és a felesége is jön velük, ők 5 napig lesznek nálunk. Dórinak és Gergőnek nem sok ez a három nap, de sajnos többet nem mehetnek, majd csak ha szünet lesz. Így is péntek éjfélkor szállnak le Ferihegyen, és hétfőn este jönnek későn haza...
Anyuékat is repülőjeggyel leptük meg, ők február végén jönnek 5 napra, amikor itt szünet lesz az iskolában. Így hétfőtől péntekig élvezhetik az összes gyerekemet.
A tervek szerint mi áprilisban mennénk haza, akkor lesz újabb iskolai szünet, majdnem három hét. Már nézegettem a repülőjegyeket, de még (vagy már) nagyon drága. A wizzairt szoktam nézni, a legolcsóbb jegyár, amin náluk lehet repülni, 5990 Ft (egy útra) vagy 16,99 font. Tehát egy oda-vissza út, ha sikerül kifogni, utalási költséggel együtt max. 15000 Ft vagy max. 40 font. Ez egy főre egyáltalán nem sok, ha az ember egy évben egyszer-kétszer rászán ennyit, de hatunknak ez nem olcsó mulatság, főleg, hogy az április jegyárak ennél jóval magasabbak. Remélem, megy még lejjebb is.
Ha minden igaz, mi öten korábban mennénk haza, Bandi csak később jönne utánunk, az utolsó pár napra, mert neki nincs annyi szabadsága, és együtt jönnénk húsvét utáni nap haza... De mint tudjuk, ember tervez... majd meglátjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése