Keresés ebben a blogban

2011. február 18., péntek

Rock Challenge

Dóri iskolája is benevezett az ez évi Rock Challenge táncversenyre. A nemolyan szomszédos városban, Stevenage-ben rendezték meg, Dóri sulijában még novemberben volt a válogatás, ahova sikerült bejutnia.

Rock Challenge - honlap

Hetek óta folyamatosan próbálnak, néha még hétvégén is. Most eljött a megmérettetés napja, ők 15-én léptek fel. Reggel fél 8-kor indultak a suli elől egy különbusszal és másnap éjjel fél egy után érkeztek haza. Egész délelőtt próbáltak, néha pihentek, ettek-ittak és az ő fellépésük valamikor este 9 után volt.
Nem volt olyan értelemben nyilvános fellépés, hogy minden szülőt vártak volna oda, de úgy tudom, aki akarta, megnézhette. Viszont valamikor fel fognak lépni a suliban is, bemutatják azt, amit ott adtak elő, így egyszerűbbnek tűnt, ha majd itt megnézem két utcányira, minthogy este-éjjel átmenjek egy 25 mérföldre lévő városba azért a pár percért.
A lényeg: negyedikek lettek, három különdíjat kaptak, és Dóri nagyon-nagyon élvezte az egész próbafolyamatot, az előadást, nem beszélve arról, hogy ennél jobb beilleszkedési lehetőséget nem is kaphatott volna...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése