Keresés ebben a blogban

2011. május 30., hétfő

(Két)heti történés - tömörítve

Repülnek a napok... akár itthon van a család, akár nem. Bár most többet voltak itthon, mint nem, ugyanis betegek voltak. Először csak egy, aztán mindenki - engem kivéve. Taknyos-náthás-köhögős időszakon vagyunk túl, szerencsére ezek "ritkák", de némelyiküket nagyon megviseli.
Újabb vendégünk volt, ezúttal Bandi "részéről", Anett, egykori kolléganője. Fényképeket nem igazán tudok mutatni, mert vagy ő csinált, vagy amikor nem, akkor mi sem...
Újabb open classroom, vagyis nyílt óra volt az iskolában, ezúttal csak Timiéknek. Mr. Burnage - gondolom, tanulva a múltkori esetből - külön meghívót készíttetett a gyerekekkel, hogy a szülők el ne felejtsenek elmenni. Tele is volt az osztályterem... Kiosztottak mindenféle papírokat, versenyről, táborról, követelményekről, és elmesélték, hol tartanak, mit csinálnak, és mit fognak az elkövetkezendőkben.
A Kata-féle HAFLS (Hertfordshire Adult Family Learning Service) tanfolyamon megcsináltam az összes elmaradt házi feladatomat, köztük egy angol nyelvi szintfelmérő-szerű tesztet. Annyira jól sikerült (40-ből 38 pontom lett), hogy kaptam egy szinttel feljebbi tesztet (pontosabban többet, hiszen az eheti szünet miatt a tanfolyam is szünetel), ez a következő házi feladatunk.
Ha már iskola, és eredmény: örömmel és szomorúsággal töltött el az a tény, hogy már egy éve történt, hogy államvizsgáztam. Ennek örömére megosztom az akkor készült fényképet (ezen sajnos nincs mindenki rajta, csak azok, akik velem egy napon vizsgáztak).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése