Keresés ebben a blogban

2012. január 27., péntek

Újabb oklevelek, elismerések, díjak

Némelyik oklevél még tavalyról maradt meg, némelyik egészen friss, múlt heti. Kezdjük szépen sorban:
Dóri iskolaigazgatói dicséretet kapott a kimagasló erőfeszítéséért, a hozzáállásáért és az elért eredményekért. Még levelet is kaptam magától az igazgató úrtól, amelyben magasztalja a lányt, és mellékelt egy fényképet is a díjátadásról.



Dórinak próbaérettségi vizsgái voltak pár hete, ezek egész jó (na jó, nagyon jó) eredménnyel zárultak. A legmagasabb jegy az A*, ezután jön sorban A, B, C, D, E stb., egészen a nem sikerültig. Aki C felett teljesít, annak jó esélye van bejutni egy jobb iskolába, jobb egyetemre, vagyis kifejezetten jó tanulónak számít. Van, ahol 4 vagy 5 A vagy A* jegyet kérnek (pl. Cambridge), tehát van még mire hajtania, de az oklevelet azért kapta, mert 5 vizsgája A*-tól C-ig sikerült, ebből a matek lett A*, amellyel az iskola legnagyobb matekreménysége lett.


Kata a tavalyi félévben elérte a 95%-os iskolalátogatottsági szintet, amely itt nagyon fontos, ha lejjebb esik a százalék, írásban figyelmeztetik a szülőt. De úgy emlékszem, erről már írtam bővebben.


Timi sikeresen teljesítette az első szintet úszásból, bár fogalmam sincs, ez pontosan mit jelent. Imád úszni, minden héten járnak, és ahogy az otthoni tanulmányaiból tapasztaltam, egész ügyes.


Dóri kapott még egy csomó oklevelet, például mert magas meritszámot ért el (amelyet év végén beválthat, illetve beleszámít egy csomó helyre).


Egész félévben jó kislány volt, ezért 0 rosszpontot kapott és egy oklevelet.


A félév folyamán egyetlen órát sem hiányzott, soha nem késett, ezt is oklevéllel jutalmazták.


A Jézus Krisztus Szupersztárban való szerepléséért 50 meritpontot kapott.


És végül három tantárgyból kapott elismerő szavakat, zenéből, matekból és angolból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése